MANFRINATO RESOR

Hej! Vi är en liten familjeresebyrå som arrangerat skid-, vandrings- och yogaresor till italienska alperna i drygt 20 år. Sedan fyra år tillbaka reser vi också till vackraste Sicilien.

Små grupper, oftast med resenärer i alla åldrar; par, singlar, familjer, kompisar… Våra resor har alltid ett stadigt fokus på mat & vin och för att uppskatta och längta efter mycket av det goda, är våra resor också inriktade på fysisk aktivitet, i ett tempo som passar de allra flesta. Sedan i fjol arrangerar vi också en yoga- & spa-resa till Ubud på Bali. : )

Är ni redan en grupp på minst 6 personer, skräddarsyr vi privata resor eller företagsresor till Italien.

Mer info på manfrinato.se

Kommande resor med ManfrinatoResor:

Sicilien 21-28 sept. Mat, vin, yoga och promenader. Boende nere vid Cefalús fina sandstrand på norra Sicilien. Fåtal platser kvar.

Bali 10-19 april 2019 Upplev Balis fantastiska natur, kultur och gästvänlighet med Louise & Eira Malmros Manfrinato till myllrande, magiska Ubud. Daglig yoga, utflykter och

Sauze d´Oulx vecka 8, 9 2019 Följ med Franco Manfrinato, massageterapeut, PT och skidlärare, till hans uppväxtort Sauze i nordvästra alperna. Pittoresk by med stort bar- och restaurangutbud, nära 500 km pist och ljuvlig off pist-åkning bland lärkträden. Vi samarbetar med Francos skidskola Sauze Project och erbjuder lektioner/guidning på alla nivåer.