DRAMATIK, SNÖ OCH YOGA/ITALIENSKA ALPERNA

Äventyr och fridfullhet på hög höjd

Ingen vandringsresa med Franco utan lite dramatik! En lugn början i färgstarka Valle Argentera, med härliga leder och stärkande yoga vid Flonieresjöarna på 2650 meter. På vägen nedför visade det sig att en led vi brukar gå, hade vuxit igen, vilket inte uppdaterats på någon karta. Den vackra men svårframkomliga terrängen, med bl a vilda rhododendron, varvad med snö och branta sluttningar, skapade lite fjärilar i magen. Muskelkoll, balans och koordination från yogan kom till användning! Äntligen nere, rejält försenade till transport-Matteo som väntat med minibussar, och all oro byttes till stolthet och idel leenden. Vi klarade detta! Lång, god middag på hotellet och god sömn. Vilken vecka!  Tack allihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *