ACROYOGA FÖR ALLA

Sköna, soliga dagar! Skrattig acroyoga i parken; 15 pers i alla åldrar, både nybörjare och vana acroyogisar. Det blev en lyckad första acro-klass där vi lärde ut både grunder och mer avancerade positioner.

Även om momenten till en början känns lite läskiga, märkte de flesta efter ett tag att de med ökad självsäkerhet och stabilitet vågade mycket mer än de trodde. Styrkan med denna form är att den passar alla, från småbarn till hundråringar. Både mormor 78  och blandrasen Ella var uppe och flög : )

Basarna – de som ligger ner och balanserar kroppar på sina fötter – lärde sig parera/stabilisera sina rörelser vilket gjorde flygarna trygga i sina balansakter. Snyggt! I acroyogan, som är en relativt ny kategori i yoga-världen, blandar man både de harmoniska och koncentrationskrävande yogamomenten och mer krävande, fysisk styrka, smidighet och balans. Det roliga med acro yogan är att man tränar tillsammans och jobbar på sin samarbetsförmåga och tillit. Vi ser fram emot nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *